SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk ...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Het atelier in Bokhoven

Atelier De Heerlijkheid maakt deel uit van een oude boerderij in Bokhoven, een rijksmonument, pal naast het dorpskerkje uit de 14e eeuw. Het pand is gebouwd op de restanten van een eerdere boerderij. Daarvan zijn nog diverse sporen zichtbaar, zowel aan de buitenkant als binnen. Het pand is tot in de jaren 90 van de vorige eeuw in gebruik geweest als boerderij.

Sinds 2017 is een deel van de boerderij in gebruik als Atelier De Heerlijkheid van kunstenares Marike Boerman en haar man Rick Bomans. Het dorp, de kerk en het atelier vormen een ideale plek voor creatieve inspiratie. In de Bokhovense rust kun je je hoofd leeg maken van alle dagelijkse drukte en even jezelf verliezen in jouw creatieve wereld.

Onder professionele begeleiding van Marike kun je hier leren tekenen en schilderen. Marike laat je op een prettige wijze kennis maken met materialen, technieken en theorieën. In het atelier wordt onder andere op ambachtelijke wijze verf gemaakt met natuurlijke ingrediënten uit de aangrenzende Verftuin.

Interesse in een schilderij van Marike of nieuwsgierig naar onze nieuwsbrief?
neem Contact op