SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk ...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

de boerenmarkt

Events

Atelier De Heerlijkheid is een bijzonder sfeervolle plek. Marike en Rick nodigen je uit om ook op andere manieren van deze ruimte te genieten dan via de cursussen en workshops. Met regelmaat is er iets te beleven in de vorm van een lezing, theater, dans, film, muziek of een expositie.

Let op deze pagina en kijk op facebook voor aankomende events ...

zaterdag 4 maart 2023

‘Diep zuchten’ van theatergroep NELLL

Een mooie en humoristische voorstelling die aanzet tot nadenken

Wat zijn we allemaal druk met leven. We knutselen wat af om ons leven in elkaar te zetten. Bij elkaar te houden. En altijd weer willen begrijpen, beter doen, anders aanpakken en zoeken naar ... naar wat ...?

Theatergroep Nelll vraagt zich af: Waarom zijn we geworden wie we zijn en blijven we wie we waren???

Een middag- en een avondvoorstelling, respectievelijk om 15.00 uur en een om 20.00 uur.

Toegang € 15 p.p. inclusief consumpties.

Reserveren doe je door een mail te sturen naar bij@atelierdeheerlijkheid.nl waarin je vermeldt of je de middag- of avondvoorstelling komt bezoeken.

5, 6 en 7 mei 2023

Expositie

Cursisten van Atelier De Heerlijkheid exposeren hun werk

Een mooie verzameling van amateurkunst. Verrassend, ontroerend, expressief, verstild en soms ook humor. Leuk als je komt kijken.

Vrijdagavond 5 mei om 20.00 uur zal de expositie geopend worden onder begeleiding van de warme Zuid-Amerikaanse klanken van het duo Conchita & Pedro. Mail om een plek te reserveren en zo te kunnen genieten van deze avond.

Zaterdag 6 en zondag 7 mei kun je bij de expositie binnenlopen tussen 11.00 en 16.30 uur.

Reserveren voor de openingsavond op 5 mei doe je door een mail te sturen naar bij@atelierdeheerlijkheid.nl waarin je vermeldt met hoeveel personen je de opening komt bijwonen.

Op alle momenten is de expositie is gratis te bezoeken.

zaterdag 17 juni 2023

Bart Somers

Kruip samen met Bart Somers in het hoofd van je moeder of van iemand anders die je dierbaar is

Staalkunstenaar Bart Somers neemt je deze avond mee in het avontuur dat hij aanging vanaf het moment dat hij startte met het beeld dat hij maakte van het hoofd van zijn moeder Rietje.

Dit beeld, deze ode aan zijn eigen moeder, werd tot een universele moeder waar mensen zich veilig voelen en waar honderden brieven geschreven worden aan moeders en andere dierbaren. De brieven zijn gebundeld in een prachtig boek met de titel ‘Brief aan mijn moeder’.

17 juni zal Bart, zoals alleen Bart dat kan, met hart en ziel vertellen over het harde staal en de liefdevolle geborgenheid.

Middagvoorstelling: atelier open om 14.00 uur, aanvang middagvoorstelling 14.15 uur

Avondvoorstelling: atelier open om 20.00 uur, aanvang avondvoorstelling 20.15 uur (UITVERKOCHT)

Entrée: € 12,00 p.p. inclusief drinken, een babbel, een knabbel en muziek.  

Ben je erbij? Stuur een mail om te reserveren naar: bij@atelierdeheerlijkheid.nl

zaterdag 9 maart 2024

Tango de Barrio

Kom mee genieten tijdens een heerlijke avond met hapjes en drankjes, want als Zangeres Conchita tango zingt is de magie voelbaar tussen de muziek en het publiek.

Intiem, uitdagend en hartverwarmend. Zij treedt opmet een nostalgisch repertoire uit de jaren 1900-1980. Composities van Piazzolla, Pugliese en Troílo komen tot leven door de speelse en fantasierijke bewerkingen van bandeonist Pieter Thijssen. Hij speelt met grote passie op de bandoneon die hij zelf gebouwd heeft. De klanken van violiste Birte Tichelaar zijn bevlogen en intens, terwijl het pianospel van Seniz Duru Koevoets vurig en meeslepend is. Wanneer Jacques van ’t Ende aan de snaren van zijn contrabas plukt voel je de groove van de tango, maar met zijn strijkstok kan hij de bas ook laten huilen.

Zangeres Conchita betrekt het publiek actief in de beleving van de intense teksten. Met haar diepe, krachtige stem dringt ze door tot alle harten, waardoor universele gevoelens van hartstocht, tederheid, jaloezie en de vergankelijkheid van het leven samen in het moment doorleefd worden. Zo geeft zij in de 21ste eeuw haar eigen stem aan de tango zoals deze oorspronkelijk ontstaan is in de patio’s, café’s, zaaltjes en bordelen van Buenos Aires. Een bonte mix van Afrikanen, immigranten uit Italië en Spanje, gaucho’s en seizoenarbeiders. Een optreden van Zangeres Conchita met Tango de Barrio nodigt uit tot verlangen en genieten!

Datum: zaterdag 9 maart 2024

Atelier open vanaf 20.00 uur. Aanvang concert om 20.30 uur. Het concert zal ongeveer 2 uur duren met ruimte voor heerlijkheid en gezelligheid tussendoor.

Reserveer een plek voor € 22,50 p.p. om erbij te zijn.

Wil je komen logeren, dat kan ook, kijk even bij www.atelierdeheerlijkheid.nl/logeren

RESERVEREN

zondag 10 november 2024

Open podium
HAZES IN DE HEERLIJKHEID

Na ons succesvolle avontuur van ‘Open podium voor de chansonnier’ zullen we ons op 10 november 2024 tijdens een nieuw ‘open podium’ onderdompelen in de muziek van Andre Hazes.

Een mooi moment om liefde voor muziek te delen, als luisteraar, of alsmuzikant. Hier heb je de kans jouw vertolking te delen van de muziek van Hazes. De uitdaging is om daar heel eigen, puur en creatief mee om te gaan. Het is geen Hazes-imitatie middag. Het atelier zal die middag de sfeer van een muziekcafé hebben, inclusief wat te knabbelen en te drinken.  


Datum: zondag 10 november 2024

Tijd: Atelier open 14.00 uur, aanvang muziek 14.30 tot het afgelopen is.

Voor publiek is op onderstaande knop te reserveren voor € 17,50 p.p. Treed je zelf op, dan hoef je niet bij te dragen, stuur dan wel even een mail met je plannen.

Wil je komen logeren, dat kan ook, kijk even bij www.atelierdeheerlijkheid.nl/logerenRESERVEREN

People

Website

People

Website

People

Website

Lake

Website

Lake

Website
Interesse in een schilderij van Marike of nieuwsgierig naar onze nieuwsbrief?
neem Contact op